Aanmelden voor de Sliedrechtse gemeentepenning

De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers. Daarom reikt burgemeester Jan de Vries tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag de Sliedrechtse gemeentepenning uit. Kent u iemand die zich jarenlang vrijwillig in heeft gezet voor een Sliedrechtse vereniging, organisatie of stichting? Laat het ons voor vrijdag 4 oktober weten.

Welke vrijwilliger verdient onze gemeentepenning? 

De gemeentepenning kan worden toegekend aan personen die alleen of in een groep zich vrijwillig voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners hebben ingezet. Dit kan in belangrijke mate en op een breed terrein zijn. De vrijwilliger moet minimaal 10 jaar vrijwilligerswerk hebben gedaan. Ook moet het vrijwilligerswerk nog steeds plaats vinden. Meer informatie? Lees de voorwaarden

Het college van burgemeester en wethouders neemt het besluit over de toekenning van een gemeentepenning. De gemeente behandelt alle aanvragen vertrouwelijk. U kunt een vrijwilliger tot uiterlijk vrijdag 4 oktober 2024 aanmelden.  

Hoe kunt u iemand aanmelden voor de Sliedrechtse gemeentepenning?

Een vrijwilliger aanmelden kan door het speciale aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier vindt u op www.sliedrecht.nl/gemeentepenning. Vul dit formulier in en mail dit naar bestuurssecretariaat@sliedrecht.nl. Opsturen kan ook. De adresgegevens staan op het formulier. 

Meer informatie over de gemeentepenning leest u op onze pagina Gemeentelijke Onderscheidingen.