Nieuwbouw Baanhoek-West

Aan de westkant van Sliedrecht krijgt de nieuwe wijk Baanhoek-West steeds meer vorm. Het is een eigentijds tuindorp met veel groen en water. Ook duurzaamheid is belangrijk: veel woningen hebben zonnepanelen en zijn energiezuinig.

Baanhoek-West

Baanhoek-West is een belangrijke nieuwbouwwijk voor Sliedrecht. Het gebied draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de hele gemeente.. In totaal komen er in Baanhoek-West ongeveer 950 huur- en koopwoningen. Daarnaast is er onder andere een nieuwe brede school, met twee basisscholen en een kinderopvang. BPD is de ontwikkelaar van dit gebied. Lees meer over Baanhoek-West op www.nieuwbouw-baanhoekwest.nl.

Werkzaamheden

Baanhoek-West is volop in ontwikkeling. Kijk voor het laatste nieuws over de bouw op www.nieuwbouw-baanhoekwest.nl. U vindt hier ook meer informatie over de planning.

Periode

2005 t/m 2026

Locatie

Kaart wonen in een eigentijds vormgegeven tuinstad
Baanhoek-West ligt aan de westkant van Sliedrecht. De nieuwe wijk wordt begrensd door de spoordijk, de dijk langs de Merwede (Baanhoek), de rijksweg A15 en de gemeentegrens met Papendrecht. Baanhoek-West vormt samen met de wijk Oostpolder en het Land van Matena in Papendrecht, een woongebied voor ongeveer 2500 woningen.

Betrokken partijen

Bouwfonds Property Development (BPD) https://www.bpd.nl/ 

Blijf op de hoogte

Bewoners van Baanhoek-West ontvangen 4x per jaar een nieuwsbrief. Alle nieuwsbrieven treft u aan op de projectpagina.

Contact

Heeft u vragen over dit project? Neem contact op met projecten@sliedrecht.nl.