Werkzaamheden parkeerplaats Algemene Begraafplaats Sliedrecht

Momenteel vinden er werkzaamheden plaats op de parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats in Sliedrecht. Hierdoor is de begraafplaats tijdelijk moeilijker bereikbaar dan u gewend bent. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is voor bezoekers. Onze excuses voor dit ongemak. Wij informeren u graag over de alternatieve parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid van de begraafplaats tijdens de werkzaamheden.

Tijdelijke parkeerplaats Hobbemastraat

Tijdens de werkzaamheden kunt u gebruik maken van de tijdelijke parkeerplaats aan de Hobbemastraat. Deze ligt naast het uitvaartcentrum. Ook kunt u uitwijken naar de parkeerplaatsen op het Achterom en de Goeman Borgesiusweg. Op het terrein naast de begraafplaats is een gebiedsconciërge aanwezig om u te assisteren.

Rijplaten

Vanwege de werkzaamheden op de centrale parkeerplaats liggen er tijdelijk rijplaten naar de ingang van de begraafplaats. Zo kunt u de begraafplaats toch op een veilige manier bereiken. De parkeerplaats van de Algemene Begraafplaats is naar verwachting op donderdag 16 november weer volledig bereikbaar.

Heeft u vragen over de herinrichting?

Tijdens dit project is omgevingsmanager Sanne van der Vorm het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en/of opmerkingen. De snelste en makkelijkste manier om haar contact op te nemen is via de BouwApp.

De BouwApp is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store. U kunt in de app zoeken op het project ‘Fietsstraat Achterom'. Via De BouwApp blijft u ook gedurende het project up-to-date en bent u direct in contact met de omgevingsmanager.

01-Werkzaamheden parkeerplaats Algemene Begraafplaats Sliedrecht