Multifunctionele Accommodatie Elektra en buitenruimte opgeleverd

Op 3 september knipte wethouder Bijderwieden het lint door voor de Multifunctionele Accommodatie (MFA) Elektra. Hiermee was de oplevering van het pand en de buitenruimte een feit.

Wethouder Bijderwieden: "Dit markeert een belangrijke mijlpaal. Het pand is klaar, succesvol gerenoveerd van binnen en van buiten. Het is tijd dat dit mooie en waardevolle pand, in het hart van Sliedrecht, haar deuren voor de Sliedrechtse samenleving opent om te verbinden, diverse maatschappelijke activiteiten te ontplooien, onze jongeren te ondersteunen, cultureel te programmeren, samen te eten, te sporten en van alles nog meer. We hopen dat deze plek de ontmoetingsplek in ons dorp wordt voor jong en oud."  

collage Oplevering MFA Elektra en buitenruimte

Proefmaand

Na bijna een jaar van renovatie aan binnen en buitenkant kan het pand weer in gebruik worden genomen. Bijderwieden hoopt dat inwoners en maatschappelijke organisaties het gebouw weer tot leven brengen met diverse activiteiten en initiatieven. SOJS staat in de startblokken om activiteiten te organiseren.  De maand september is een 'proefmaand' met verschillende activiteiten. Op 27 september organiseert de Kinderraad in het pand een tienerfeest. 

Openingsfeest

Het openingsfeest vindt in het najaar plaats. "Laten we samen van Elektra een bruisend centrum van activiteit en gemeenschap maken!," besluit de wethouder.

Ruimte huren

Elektra staat open voor iedereen die maatschappelijke activiteiten wil organiseren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op sliedrecht.accommodatiehuur.nl.