Dorpsgesprekken over de toekomst van onze buurten

De gemeente Sliedrecht wil meer ruimte aan inwoners geven. Een veelgebruikt middel daarbij is een buurtagenda. In een buurtagenda staan de belangrijkste verbeteringen voor een buurt. De bewoners, ondernemers, organisaties en gemeente bepalen samen wat het meest belangrijk is. Zij voeren ook samen de verbeteringen uit. Allereerst wordt er gewerkt aan een plan om voor iedere buurt een buurtagenda te maken.

Eerste dorpsgesprek in oktober

Het is belangrijk voor de gemeente om te weten wat u enthousiast maakt om mee te doen aan een buurtagenda. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het eerste dorpsgesprek over de buurtagenda.
 
Het eerste dorpsgesprek is op zaterdag 19 oktober van 10.00 tot 14.00 uur. De gemeente verzorgt koffie/thee en een lunch.
 
De gemeente gaat ook een aantal inwoners per brief uitnodigen voor het dorpsgesprek. Heeft u geen brief ontvangen, maar wilt u toch deelnemen aan het dorpsgesprek? Dan kunt u zich aanmelden via https://forms.office.com/e/nR4trY0fQw  
 
U ontvangt na uw aanmelding nog een definitieve uitnodiging van ons.

Tweede dorpsgesprek

Medio december komt er een tweede dorpsgesprek. We bespreken dan wat er in het eerste gesprek is gezegd en bouwen verder aan het plan. Uw mening wordt zeer gewaardeerd en gebruikt om in het eerste kwartaal van 2025 een plan van aanpak te maken. Dit plan helpt ons bij het ontwikkelen van de buurtagenda’s.

Deel uw ideeën!

We nodigen alle inwoners van Sliedrecht uit om mee te doen aan de dorpsgesprekken. Uw ideeën helpen ons om de buurten toekomstbestendig en leefbaar te maken!