Uitnodiging voor ondernemersontbijt 2024

Op de Dag van de Ondernemer organiseert de gemeente Sliedrecht een gezamenlijk ontbijt voor Sliedrechtse ondernemers. Het ondernemersontbijt van 2024 wordt gehouden op vrijdagochtend 15 november bij lunchroom Tikkie Bijzonder op de Kerkbuurt in Sliedrecht. Sliedrechtse ondernemers kunnen zich tot 1 november aanmelden.

Het Sliedrechtse ondernemersontbijt duurt van 08.00 tot 10.00 uur. Op deze Dag van de Ondernemer kunnen Sliedrechtse ondernemers op uitnodiging van de gemeente Sliedrecht genieten van een ontbijtje bij lunchroom Tikkie Bijzonder.
 
Tijdens het ondernemersontbijt wordt er een korte presentatie gegeven over het project Geldzorgen op de werkvloer, dat in 2025 van start gaat. We vertellen u deze ochtend meer over dit project. Ook hoort u hoe u zichzelf voor dit project kunt aanmelden.

Aanmelden

Sliedrechtse ondernemers dienen zich voor 1 november aan te melden voor het Sliedrechtse ondernemersontbijt. Dat kan door te mailen naar Jasper van Maren, accountmanager bij de gemeente Sliedrecht. Hij is te bereiken via mailadres rj.van.maren@sliedrecht.nl.

Graag horen we van u met hoeveel mensen u komt. Ook willen we graag van u weten of er dieetwensen (bijv. lactosevrij, glutenvrij, vega, vegan) zijn.

Over de Dag van de Ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Dat wordt gedaan op de Dag van de Ondernemer. Dit jaar vindt de Dag van de Ondernemer plaats op vrijdag 15 november 2024.

Meer informatie over de Dag van de Ondernemer is te vinden op www.dagvandeondernemer.nl.

2. Uitnodiging Ondernemersontbijt gemeente Sliedrecht