Bewonersavonden Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht

Op 27, 29 en 30 mei vinden in het Griendencollege de tweede bewonersavonden plaats voor het plan Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht. De bewonersavonden staan in het teken van het gesprek over een eerste (stedenbouwkundige) opzet.

Let op! Bewonersavond van 30 mei is komen te vervallen

De bewonersavond van 30 mei vervalt, omdat we weinig aanmeldingen voor deze avond hebben ontvangen. Op maandag 27 mei was er nog wat ruimte. Daarom hebben we aan de deelnemers die zich voor 30 mei hebben aangemeld gevraagd of ze maandag willen aansluiten. Op dit verzoek hebben we inmiddels bevestiging gekregen. Dat betekent dat de bewonersavond voor 30 mei komt te vervallen.

Presentatie eerste (stedenbouwkundige) opzet

In de afgelopen maanden hebben de klankbordgroepen op basis van de ontvangen reacties van bewoners verschillende keuzes verkend en varianten onderzocht. Hierop is een richting ontstaan voor een voorkeursvariant. De resultaten zijn uitgewerkt in een maquette en moodboard met verschillende sfeerimpressies.

Tijdens de aankomende bewonersavonden kunt u met de gemeente in gesprek gaan over de resultaten van het werk van de klankbordgroepen. Ook kunt u uw reacties hierop geven en vragen stellen. 

Verplichte aanmelding

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende ruimte heeft om deel te nemen aan het gesprek, vragen wij iedere deelnemer zich aan te melden voor een tijdvak. Niet aangemeld, dan heeft u geen toegang tot de bewonersavond. 

Aanmelden voor een bewonersavond is helaas niet meer mogelijk. Aanmelden kon tot maandag 20 mei 2024.

Wanneer vinden de bewonersavonden plaats?

Maandagavond 27 mei:

  • 18.30u - 20.00u: Maaslaan en Middeldiepstraat
  • 20.15u - 21.45u: Maaslaan en Middeldiepstraat

Woensdagavond 29 mei:

  • 18.30u - 20.00u: Valkweg en Thorbeckelaan
  • 20.15u - 21.45u: Rembrandtlaan en Professorenbuurt/Dr. Schaepmanstraat

Donderdagavond 30 mei is komen te vervallen

Waar vinden de bewonersavonden plaats?

De bewonersavonden vinden plaats in het Griendencollege. Het adres is: Professor Kamerlingh Onneslaan 109 te Sliedrecht.

Meer weten over de plannen?

Of hoe het proces tot nu toe is gelopen en wat er is gebeurd met alle opmerkingen? Kijk op de website www.sliedrechtbouwt.nl onder het plan Binnenstedelijke Herstructurering Sliedrecht.