Werkzaamheden aan riool Vogelbuurt-Zuid weer van start

In de week van 18 september 2023 worden de rioleringswerkzaamheden in de wijk Vogelbuurt-Zuid weer hervat. Tijdens deze werkzaamheden wordt de riolering in de wijk volledig vervangen door een nieuwe en toekomstbestendige infrastructuur. De Kuiper Infrabouw uit Hardinxveld-Giessendam de gaat werkzaamheden uitvoeren. Eind 2024 zijn werkzaamheden aan de riolering afgerond.

11 september: Informatieavond voor omwonenden

Op maandag 11 september van 19.00 tot 20.30 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats in het Griendencollege, Professor Kamerlingh Onneslaan 109 in Sliedrecht. Bewoners en andere geïnteresseerden krijgen dan meer informatie over het project en kunnen vragen stellen.

Vanaf donderdag 21 september is ook het lokale projectkantoor wekelijks geopend voor bewoners die vragen hebben. Zij kunnen iedere donderdag van 8.00 – 10.00 uur terecht bij omgevingsmanager Dorinda onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor meer informatie of vragen over het project kunt u ook een e-mail sturen naar vogelbuurtzuid@deomgevingsverbinder.nl

Blijf op de hoogte via de BouwApp

Via de speciale BouwApp houdt het projectteam belangstellenden met regelmaat op de hoogte van het laatste nieuws over de werkzaamheden. Via de BouwApp kunt u ook vragen stellen. Deze BouwApp is te downloaden in de bekende appstores. De informatie is te vinden onder de projectnaam ‘Vogelbuurt-Zuid’.