27 augustus: bewonersavond herontwikkeling Groen van Prinsterer locatie

De voormalig Groen van Prinstererschool krijgt een nieuwe bestemming. Op donderdagavond 27 augustus organiseert de gemeente voor omwonenden en belangstellenden een informatieavond om de plannen te bekijken.

Terugblik 

Eind 2022 is na de besluitvorming van de raad de locatie Groen van Prinsterer beschikbaar geworden voor het bouwen van woningen. In februari van dit jaar heeft raadspartij Slydregt.NU voor de bouwlocatie Groen van Prinsterer een initiatiefvoorstel ingediend. Dit is voorstel is door de gemeenteraad niet aangenomen. Dat betekent dat de gemeente zelf aan de slag gaat met het definitieve planontwerp (stedenbouwkundige kaders). In oktober gaat de gemeente met de gemeenteraad hierover in gesprek.  

27 augustus: informatieavond

Graag nodigen wij bewoners en belangstellenden uit voor een bewonersavond op dinsdagavond 27 augustus. Op deze avond wordt u geïnformeerd over de stedenbouwkundige kaders en de bijbehorende plannen. Tijdens deze inloopavond kunt u met ons in gesprek gaan en luisteren naar de reacties van betrokkenen. De inloopavond vindt plaats op locatie Groen van Prinsterer (adres: Frans Halsstraat 1 te Sliedrecht). Tussen 19:00 en 21:00 uur bent u van harte welkom. Omwonenden zijn persoonlijk met brief uitgenodigd.

Mocht u op deze avond verhinderd zijn, maar wilt u wel graag uw inbreng schriftelijk met ons delen? Stuur dan een e-mail naar Martijn Noorland (projectleider Groen van Prinsterer), ajm.noorland@sliedrecht.nl.

Meer informatie over dit project? Kijk op onze projectpagina Herontwikkeling locatie Groen van Prinsterer.