Herinrichting buitenruimte Stationsweg 4

De gemeente gaat de buitenruimte rondom het gebouw aan de Stationsweg 4 herinrichten. De buitenruimte wordt meer parkachtig met open en luchtig karakter dat ingepast is tussen de bestaande toepassingen. Medio mei start Idverde Realisatie B.V. met de werkzaamheden.

Waarom deze herinrichting?

Na het renoveren van het gebouw aan de Stationsweg 4, de sloop van Boerhave en de verkoop van een deel van het terrein aan de Hervormde Gemeente Sliedrecht is het noodzakelijk om ook het omliggende buitenterrein aan de Stationsweg 4 te herinrichten.

Hoe is het ontwerp tot stand gekomen?

In 2020 is de gemeente gestart met het opstellen van een inrichtingsontwerp voor de herinrichting van de buitenruimte rondom het gebouw aan de Stationsweg 4. In september 2021 is het inrichtingsontwerp mede tot stand gekomen met inbreng van aanwonenden organisaties, belangrijke partijen en stakeholders.

Tijdens de renovatie van het gebouw heeft de gemeente Sliedrecht samen met het gecontracteerde bedrijf Idverde Realisatie B.V. het inrichtingsontwerp verder uitgewerkt naar een definitiefontwerp.  Nu de werkzaamheden aan het gebouw gereed zijn, kan de uitvoering van de herinrichting van de buitenruimte starten. Het definitief ontwerp van de buitenruimte kunt u zien op de projectwebsite van de gemeente.

Blijf op de hoogte

BouwAppVoor actuele informatie over het project adviseren wij u gebruik te maken van de BouwApp. De BouwApp is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store. U kunt in de app zoeken op het project ‘Herinrichting buitenruimte Stationsweg 4, Sliedrecht'. Of scan de QR-code op deze pagina.

Via De BouwApp blijft u ook gedurende het project up-to-date. Of kijk op www.bouwapp.nl.

Contact

Heeft u vragen over dit project? Stel uw vraag via de BouwApp. Of stuur een e-mail naar projecten@sliedrecht.nl.