Nieuws voor ondernemers

Graag houden wij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. U leest hier over bijeenkomsten, werkzaamheden en andere voor u als ondernemer interessante onderwerpen.

 • Energietransitie biedt kansen voor nieuwe instroom op regionale arbeidsmarkt

  17 juni 2022

  Smart Delta Drechtsteden gaat voor nieuwe energie en voor extra banen met toekomst. Deze twee ambities komen samen in het onderzoeksrapport naar de effecten van de energietransitie op de regionale arbeidsmarkt, dat onlangs is gepresenteerd.

 • Sliedrecht zet innovatieve maritieme sector in beeld

  23 juni 2022

  In 2021 werden een nieuwe Economische Visie en nieuwe Omgevingsvisie vastgesteld. Deze documenten verwijzen allebei naar de maritieme sector van het Sliedrechtse verleden, heden en toekomst. Met vijf video's brengen we de komende tijd de innovatieve maritieme sector in Sliedrecht beeld.

 • Zorg- en Techniekroute 2022 een groot succes

  19 mei 2022

  Woensdag 18 mei stond de Zorg- en Techniekroute voor 2022 op de agenda. Kinderen, deelnemende organisaties en bedrijven en het kersverse college vonden het weer een groot succes.

 • Resultaten onderzoek koopgedrag bekend

  22 februari 2022

  In het najaar van 2021 heeft I&O Research in de Randstad en Noord-Brabant een grootschalig Koopstromenonderzoek uitgevoerd. Inmiddels zijn de resultaten bekend en gepresenteerd. De resultaten kunnen gemeenten, ondernemers en anderen gebruiken bij hun plannen en activiteiten voor de winkelgebieden.

 • Gemeente Sliedrecht doet mee aan de Duurzame Bedrijven Route

  24 februari 2022

  Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van duurzaam ondernemen. Voor hen zijn duurzame koploperbedrijven een waardevolle bron van kennis & inspiratie. Om goede voorbeelden in de regio onder de aandacht te brengen, doet gemeente Sliedrecht mee aan de Nationale Duurzame Bedrijven Route op 3 & 10 maart 2022.

 • 18 mei: Zorg- en Techniekroute 2022

  21 februari 2022

  Op woensdag 18 mei organiseert de gemeente de Zorg- en Techniekroute in Sliedrecht. De Zorg- en Techniekroute stond voor februari gepland, maar is door de coronamaatregelen uitgesteld. Deelnemende organisaties worden geïnformeerd door accountmanager bedrijven Esther Smit.

 • Horecademonstratie in Sliedrecht

  14 januari 2022

  Op zaterdag 15 januari 2022 van 12.00 uur tot 17.00 uur vindt, in overleg met gemeente, eenmalig een horecademonstratie plaats. Voorwaarden is dat deze manifestatie eenmalig en alleen plaatsvindt op eigen terrein.

 • Gemeentemagazine 2022 weer bezorgd

  13 januari 2022

  Het gemeentemagazine "Bij ons in Sliedrecht" voor 2022 wordt deze week door Reli Groep B.V. huis-aan-huis bezorgd.