Succesvolle Netwerkbijeenkomst van het Lokaal Sportakkoord

Woensdagavond 12 juni, vond er een inspirerende en interactieve netwerkbijeenkomst plaats van het Lokaal Sportakkoord. Met een mooie opkomst kijkt de stuurgroep tevreden terug op de avond. De stuurgroep bedankt iedereen voor hun komst en input, met speciale dank aan SLTC en wethouder Cees Paas.

Netwerkbijeenkomst van het Lokaal Sportakkoord

Tijdens de bijeenkomst maakten de deelnemers van de sportverenigingen en de sector zorg en welzijn (Wasko en Home-Start) met elkaar kennis. Ook wisselden zij hun wensen en ideeën uit en bespraken inspirerende voorbeelden van verbinding. Dit was een waardevolle opstart na de bijeenkomst van november vorig jaar. Deelnemers werden geïnformeerd over wat het Lokaal Sportakkoord voor hen kan betekenen en waar ze met hun vragen terecht kunnen. De avond werd mooi met elkaar gepraat door een positieve verbindende inspirator vanuit Back2Basics, Hans van Egdom. Dank aan de Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) voor het faciliteren van de ruimte en de verzorging met koffie, thee en een afsluitende borrel.

Sliedrechts sportakkoord

Het Sliedrechts sportakkoord is een lokale versie van het Nationaal Sportakkoord. Het akkoord is flexibel, zodat er ruimte blijft voor nieuwe ideeën en activiteiten. Niet alleen sportverenigingen, maar ook sportscholen kunnen zich nog steeds aansluiten bij het Sportakkoord.

Voor meer informatie, kijk op de pagina Lokaal Sportakkoord of ga naar de website Sportief Sliedrecht.