Akse Media start controle gegevens voor gemeentemagazine

In 2025 komt er weer een gemeentemagazine uit. Uitgever Akse Media is inmiddels gestart met het werven van adverteerders en het bijwerken van de adressenindex.

logo-aksemedia-kleur-2023Hoe werkt de controle?

Staat uw organisatie of vereniging dit jaar in de adressenindex van het gemeentemagazine? En heeft u toen een e-mailadres hierbij vernoemd? Dan ontvangt uw organisatie of vereniging een e-mail van uitgever Akse Media. De uitgever vraagt om de gegevens die u vorig jaar heeft opgegeven te controleren of te wijzigen. Deze e-mail is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen.  

Stond uw organisatie of vereniging vorig jaar NIET in het gemeentemagazine? En wilt u dit wel? Meld uw organisatie of vereniging dan aan voor plaatsing in het adressengedeelte.  

Adverteren, wijzigen of aanmeldingen

Wilt u adverteren? Of een wijziging doorgeven? Of wilt uw organisatie aanmelden? Neem dan contact op via:

  • E-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Sliedrecht)  
  • Telefoon: 0223-673010 (redactie Akse Media)  
  • Post: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Sliedrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.   

Let op: Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 6 september 2024.

Acquisitiefraude! Direct melden!

Veel organisaties worden nu al door oplichters benaderd om te adverteren in het gemeentemagazine. Wees hier alert op! Vraag bijvoorbeeld om de aanbevelingsbrief van de gemeente. Bent u benaderd? Dien een klacht in bij www.fraudehelpdesk.nl.