Techniekroute weer succesvol

Op woensdag 8 november vond weer de Techniekroute plaats. 14 Sliedrechtse techniekbedrijven deden mee aan de jaarlijkse Techniekroute. Zowel bedrijven en leerlingen waren zeer enthousiast zodat nu al zeker is dat de Techniekroute in 2024 weer zal plaatsvinden.

De deelnemende bedrijven organiseerden voor de leerlingen rondleidingen, presentaties en opdrachten. Zo maakten de groep 8 leerlingen van de 7 basisscholen kennis met het mooie vak van techniek. Ook burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris hebben een aantal van deze bezoeken bezocht om het belang van techniek te benadrukken.

Burgemeester Jan de Vries; "Ik vind het super dat zoveel leerlingen kennis hebben gemaakt met techniek in Sliedrecht. Sliedrecht heeft heel veel technische bedrijven. Vaak kennen wij die alleen maar van de buitenkant. Leerlingen kregen vandaag een kijkje achter de schermen en gingen aan de slag. Ik zag dat ze heel enthousiast waren. Dat is een groot compliment aan onze bedrijven. En ik hoop dat straks nog meer Sliedrechtse leerlingen kiezen voor een studie en een baan in de techniek."

Onze dank aan deelnemende Sliedrechts bedrijven:

EMC Verhoef, Visser bouwbedrijf, Visser bouwbedrijf, EMC Verhoef, Dieseko Group, DHM-Vos, Dieseko Group, Cerelia, Nidec, IV Infra, MECS, Podiumverhuur, BAKKER, Vlot Logistics, Van Wijngaarden Super Safe en de gemeente Sliedrecht

02-foto-collage Techniekroute 2023