Nieuwbouw Baanhoek 471

Op de locatie Baanhoek 471 worden negen woningen door Merwestreek Ontwikkeling 1 B.V. gebouwd. De woningbouw op deze locatie draagt bij aan de woningbehoefte van de gemeente Sliedrecht.

In totaal worden er negen woningen gebouwd waarvan zes twee-onder-een-kapwoningen en drie vrijstaande woningen. De huidige bebouwing (een vrijstaande woning en enkele schuren) worden gesloopt. Met het toevoegen van negen grondgebonden koopwoningen speelt het initiatief in op de gewenste groei van de woningvoorraad binnen Sliedrecht.

Meer informatie over het project leest u op de website van Merwestreek Ontwikkeling 1 B.V.

Nieuwbouw Baanhoek 471

Planning

Voordat de bouw kan starten wordt er eerst een aantal procedures doorlopen waaronder:

  • procedure bestemmingsplanwijziging
  • procedure tot aanvragen van de omgevingsvergunning

Zodra dit gereed is wordt er meer informatie toegevoegd over de planning.

Locatie

Het plangebied is gelegen aan de Baanhoek 471 te Sliedrecht. De directe omgeving van het plangebied wordt gekenmerkt door de voorname aanwezigheid van groen, weiland en overige begroeiing. Aan de overkant van de Baanhoek, aan de zuidkant van het plangebied, is een industrieel gebied gelegen. De projectlocatie heeft een totale oppervlakte van 4.368 m².

Plangebied Nieuwbouw Baanhoek 471

Contact

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op met Merwestreek Ontwikkeling 1 B.V. via het telefoonnummer 0184 - 61 23 47 of stuur een e-mail naar info@merwestreek.nl.