Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 18 november was het dé Dag van de Ondernemer: de dag waarbij de ondernemers in het zonnetje gezet worden.

Ook in de gemeente Sliedrecht hebben we deze bijzondere dag niet overgeslagen.
 
Wethouder Roelant Bijderwieden en accountmanager bedrijven Esther Smit zijn op pad gegaan om de 4 (waarnemend) voorzitters van de ondernemers- en winkeliersverenigingen te verrassen met een bezoek en een bronzen beeldje.
Piet Boogaard, voorzitter van de winkeliersvereniging Burgemeester Winklerplein, Eddy Hoogendoorn, voorzitter winkeliersvereniging Kerkbuurt, Miranda Visser, secretaris van de VSO Sliedrecht en Jolanda Bernhard, secretaris van de winkeliersvereniging Woonboulevard Sliedrecht hebben allemaal een bronzen beeldje en petit fours met logo ontvangen van de wethouder.

Het beeldje staat symbool voor Samenwerking

Trotse wethouder Roelant Bijderwieden: ‘Alle ondernemers zijn belangrijk. Een ondernemer neemt risico’s, biedt werk en levert een belangrijke bijdrage aan de welvaart van onze inwoners. Daarnaast werken ondernemers nauw met elkaar samen. Alleen door met elkaar te verenigen, kun je meer. Alleen ga je sneller, samen kom je verder.’
 
Aan dat samenwerken wordt binnenkort een nieuw hoofdstuk toegevoegd met de komst van een Ondernemersfonds. Maar daarover binnenkort meer.

02-collage Dag van de ondernemer