Afval

 • Afvalkalender

  Deze website geeft informatie over afval in de gemeente Sliedrecht. Ook kunt u op deze pagina de afvalkalender bekijken voor uw adres met de datums waarop uw afval wordt ingezameld.

 • Bedrijfsafval

  De gemeente zamelt het afval in van inwoners. Bedrijven zorgen zelf voor de inzameling van hun bedrijfsafval. U kunt hiervoor een contract afsluiten met een gemeentelijk, regionaal of particulier inzamelbedrijf.

 • Grofvuil afspraak maken

  De gemeente Sliedrecht haalt herbruikbare afvalstoffen huis aan huis op. Het gaat om GFT (groente-, fruit-, en tuinafval), PBD (plastic verpakkingsafval, blik en drankenkartons) en oud papier. Restafval brengt u naar de ondergrondse container.

 • Kringloopwinkels

  Heeft u oude kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed of huishoudelijke artikelen? Alles wat nog heel en bruikbaar is, kunt u in principe inleveren bij een kringloopwinkel. Zo kan het opnieuw worden gebruikt. Dat is beter voor het milieu én u doet er een ander plezier mee!

 • Milieupark

  Op het Milieupark aan de Lelystraat 111 kunt u grof huishoudelijk afval gratis afgeven. Grof huishoudelijk afval is afval dat niet in de ondergrondse container past of hoort. Op het milieupark scheiden wij de verschillende grondstoffen zo goed mogelijk.

 • Minicontainers

  Is uw 2 wiel container vermist of defect (denk aan een gescheurde of afgebroken deksel, defecte of slecht draaiende wielen, gescheurde container etc. ) maak dan een melding aan via Fixi of bel met het KCC 14 0184