Bibliotheek AanZet

Bij Bibliotheek AanZet vindt u heel veel boeken, luisterboeken, tijdschriften, cd's en dvd's om te lenen. U kunt er ook terecht voor online cursussen, digitale kranten, voorleesfilmpjes en meer.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek. Voor volwassenen zijn er verschillende abonnementen. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past. Wilt u lid worden? Inschrijven kan bij de Bibliotheek in Sliedrecht of via de website.

Ontmoeten

De Bibliotheek is ook een plek om elkaar te ontmoeten. Er zijn verschillende activiteiten en cursussen. Bijvoorbeeld om u te helpen bij het gebruik van computer, tablet, smartphone of internet. Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur. Iedereen is welkom, u hoeft geen lid te zijn.

Taalpunt

Ook wie beter Nederlands wil spreken en schrijven, kan terecht bij de Bibliotheek. Elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur vertellen medewerkers meer hierover bij het Taalpunt. Ze geven dan ook advies over welke cursus het beste bij u past. U kunt gewoon binnen lopen. U hoeft dus geen lid te zijn. 

U vindt Bibliotheek AanZet aan de Scheldelaan 1 in Sliedrecht. Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.