NME- Centrum De Hooizolder

Natuur- en Milieueducatiecentrum De Hooizolder helpt basisscholen bij het natuuronderwijs. Bijvoorbeeld met themalessen en milieulessen.

Kinderen bewust maken van hun directe leefomgeving, waarin we duurzaam omgaan met water, energie en grondstoffen. Dat is het doel van Natuur- en Milieueducatiecentrum De Hooizolder.

NME-centrum De Hooizolder helpt basisscholen in Sliedrecht en enkele buurgemeenten bij het natuuronderwijs. In samenwerking met de scholen verzorgt het NME-centrum themalessen en milieulessen. Hierin leren kinderen dat het belangrijk is om voorzichtig om te gaan met de natuur en het milieu.

Duurzaamheid

Daarnaast organiseert het NME-centrum activiteiten op het vlak van duurzaamheid, natuurbehoud en klimaat. Allemaal om mensen te bewegen tot een natuur- en milieubewuste leefstijl. Zo draagt het NME-centrum bij aan de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties.

Waar vindt u NME-centrum De Hooizolder?

U vindt NME-centrum De Hooizolder in het Burgemeester Feitsmapark 1, naast de kinderboerderij. 

Contact

Wilt u meer weten over de activiteiten? Bezoek de website www.feitsmapark.nl/hooizolder. Een e-mail sturen kan ook naar info@nmesliedrecht.nl of bel 0184 – 784 050.