Proclaimer

Met deze website wil de gemeente Sliedrecht actuele en juiste informatie geven. Toch kan het gebeuren dat bepaalde informatie onvolledig is. Of dat informatie na verloop van tijd bijvoorbeeld veroudert of niet meer klopt.

De gemeente Sliedrecht is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die u onderneemt op basis van deze site. Ook verder kunt u aan deze website geen rechten ontlenen. De gemeente Sliedrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. De gemeente Sliedrecht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar we verwijzen.

Uitleg over pdf-bestanden

Folders en formulieren op deze website zijn opgeslagen als pdf-bestand. Pdf staat voor Portable Document Format. Dit betekent dat u zo'n document op iedere computer kunt openen. Voor elk besturingssysteem bestaat wel een programma om pdf's te bekijken. En op welke computer u ook kijkt, de opmaak van een pdf blijft hetzelfde. Dat is een groot voordeel boven andere programma’s. U kunt een pdf-bestand openen met het programma Acrobat Reader. Dit kunt u gratis downloaden op de website van Adobe.