Programma bijeenkomst Duurzame Bereikbaarheid op 10 februari 2020

In onze regio vindt de 'Grootste Onderhoudsopgave Ooit' van Rijkswaterstaat plaats (N3, Van Brienenoordbrug, Heinenoordtunnel, Merwedebrug, Algerabrug, enz.), terwijl de Drechtring nu al onder druk staat. Dit zal vanaf 19 januari 2020 een impact hebben op de bereikbaarheid van ook jouw bedrijf. Ben jij nog wel bereikbaar? Wat betekent dit voor bedrijven en medewerkers en hoe kan je daar slim op inspelen?

Op 10 februari organiseert de gemeente Sliedrecht samen met de VSO in partycentrum de Lockhorst rondom al deze vragen een kenniscaroussel over Duurzame Mobiliteit. Samen Bereikbaar - het ondernemersplatform van de regio Drechtsteden op bereikbaarheid - praat je graag samen met Rijkswaterstaat en Amega Groep inhoudelijk bij en reikt je handvatten aan om concreet aan de slag te gaan. Wij hopen op je aanwezigheid! En heb je een introducé? Neem deze mee!  

Aanmelden kan voor VSO-leden via info@vso-sliedrecht.nl en uiteraard voor alle bedrijven via uw accountmanager bedrijven op e.smit@sliedrecht.nl.