Kom Binnen Bij Bedrijven afgelast

De afgelopen weken zijn alle ondernemers in Nederland in grote of nog grotere mate geraakt door de maatregelen die zijn afgekondigd om de coronapandemie onder controle te krijgen. De actieweek Kom Binnen Bij Bedrijven 2020 (KBBB) kwam ineens in een heel ander daglicht te staan. Van 23 t/m 28 maart kon de week niet doorgaan. Gezien de enorme impact die de crisis op de economie heeft, is in onderling overleg met de deelnemende gemeenten besloten de gezamenlijke actieweek niet op een later tijdstip te organiseren. De aanmeldingsmogelijkheid voor bezoekers wordt dan ook vanaf 1 april stop gezet.

De belangrijkste reden voor de annulering is het feit dat, vanaf het moment dat de beperkende maatregelen worden ingetrokken, ondernemers en organisaties op verschillende manieren en langs diverse tijdlijnen hun activiteiten weer oppakken. Deze diversiteit maakt het lastig één nieuwe gezamenlijke week te vinden. Maar uiteraard is het wel mogelijk als individueel bedrijf/organisatie KBBB te laten doorgaan. Ons advies is dan ook voor uzelf te beoordelen of u alsnog uw bedrijf wilt openstellen voor de bezoekers die zich al bij u aanmeldden of dat u er dit keer vanaf ziet. Als u hierover een beslissing heeft genomen, verzoeken wij u uw bezoekers dit besluit persoonlijk te laten weten. Vindt u het nuttig voor de toekomst van het bedrijf de bezoekers alsnog de gelegenheid te geven bij u binnen te kijken, kiest u dan zelf een moment om dit te organiseren. 
 
Met elkaar hopen wij een volgende editie van KBBB weer in gezamenlijkheid te kunnen houden. 
 
Heeft u nog een vraag? Aarzelt u dan niet om contact met uw accountmanager bedrijven op te nemen via e.smit@sliedrecht.nl.