Beste ondernemers van Sliedrecht

Het zijn bijzondere tijden waarin we met z’n allen verkeren. Grote onzekerheden op alle gebieden. U als ondernemer staat ook iedere dag weer klaar om keuzes te moeten maken. Keuzes die niet gemakkelijk zijn, keuzes die indruisen tegen de normale wijze waarop u ondernemer wilt zijn.

Het Coronavirus treft iedereen, ook uw bedrijf en uw werknemers. Vanuit landelijke, regionaal en lokale overheden zetten we ook alle zeilen bij om u daar waar mogelijk is, bij te staan. Als gemeente kunnen u helpen door u tijdig te informeren en ondersteuning te bieden gedurende deze  onzekere tijd. 

Op onze website leest u de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus voor u als ondernemer. Ook treft u op onze website een uitgebreid overzicht van beschikbare websites en regelingen voor ondernemers. En met de speciale Corona Whatsapp voor Sliedrechtse Ondernemers houden we u op de hoogte.

Heeft u toch vragen of wilt u informatie over de aangeboden mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Zowel Esther Smit, accountmanager bedrijven als Hilbert de Jong als mijn persoon zijn er ook voor u! 

Heel veel sterkte in alle ontwikkelingen nu en in de toekomst en een hartelijke groet!

Piet Vat, 
wethouder Economie gemeente Sliedrecht.