Coronabewijs en coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 februari 2022 moet iedereen die naar een groot evenement gaat een negatieve testuitslag laten zien. Dit geldt op binnen-locaties waar meer dan 500 mensen komen en die geen vaste zitplaats hebben. Bijvoorbeeld bij een grote nachtclub, of een poppodium. Dit heet ook wel 1G of Testen voor Toegang.

Testen voor Toegang

Gaat u naar een concert, festival of club (binnen) met meer dan 500 mensen zonder vaste zitplaats, dan moet u een negatieve testuitslag laten zien. Maak daarvoor een afspraak via www.testenvoortoegang.org. De negatieve testuitslag zet u met een code in de CoronaCheck-app. Het testbewijs is 24 uur geldig.

Heeft u coronaklachten of heeft u contact gehad met iemand met corona?

Laat u dan niet testen bij Testen voor Toegang, maar doe een zelftest of laat u testen bij de GGD. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl.

Vragen?

Heeft u een vraag over het boeken van een afspraak? Of over het coronatoegangsbewijs. Bezoek de website met de veelgestelde vragen: www.testenvoortoegang.org/bezoekers-faq. Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de Testen voor Toegang helpdesk via 088-7770809.

Bent u ondernemer of organisator van een evenement? Kijk dan op de website van de Rijksoverheid. Of de speciale pagina Testen voor Toegang voor Organisatoren: www.testenvoortoegang.org/organisatoren.

collage testen voor toegang