Augustus

 • Extra onderzoek grond Parallelweg

  12 november 2021
 • Ondergrondse boring voor warmtenet

  26 augustus 2021

  Spectaculaire beelden aan de Thorbeckelaan afgelopen donderdag! Na een ondergrondse boring legden aannemers A. Hak en Welvreugd in opdracht van HVC een 380 meter lange leiding van het warmtenet op z'n plek. Deze week vinden de boring en het intrekken van de tweede leiding plaats. HVC is nog tot eind oktober bezig met de aanleg van hoofdleidingen voor het warmtenet in de Thorbeckelaan.

 • Burgemeester Jan de Vries roept inwoners op zich te laten vaccineren tegen het Coronavirus

  26 augustus 2021

  "We zien dat in Sliedrecht naar verhouding veel mensen geen vaccinatie hebben, of maar één. Hierdoor is de kans op besmettingen in Sliedrecht relatief groot. En de kans om zelf ziek te worden maar ook dat je het virus doorgeeft. Onderschat dat niet. Veel mensen, ook jonge mensen, worden erg ziek en hebben lang last van gezondheidsschade. Het kan wel maanden duren voordat ze herstellen.

 • Gemeentemagazine 2022

  26 augustus 2021

  Eind van dit jaar komt er weer een gemeentemagazine uit. Heeft u vorig jaar als vereniging of organisatie in het gemeentemagazine 2021 gestaan? U ontvangt vanaf volgende week (week 35) van uitgever Akse Media een e-mail om uw gegevens te controleren.

 • Verbreding A15 bijna gereed

  26 augustus 2021

  De verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht is bijna gereed. Tijdens vier weekendafsluitingen heeft aannemer Strukton vrijwel alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Voor de afrondende werkzaamheden zijn geen volledige wegafsluitingen meer nodig.

 • Start werkzaamheden fietspaden Stationsweg en Goeman Borgesiusweg

  18 augustus 2021

  Vanaf maandag 23 augustus start KWS Infra met de werkzaamheden aan de fietspaden Stationsweg en het fietspad langs de Goeman Borgesiusweg. Tot en met vrijdag 10 september (week 36) zijn de fietspaden volledig afgesloten. Met duidelijke omleidingsroutes worden weggebruikers tijdelijk omgeleid.

 • Uitgebreider moestuinonderzoek rond Chemours van start

  17 augustus 2021

  Vanaf eind juli gaan onderzoekers langs bij een aantal moestuinen in Dordrecht, Molenlanden, Papendrecht en Sliedrecht. Daar verzamelen ze monsters van groente en fruit, sloot- en regenwater en de bodem. Deze worden met de nieuwste technieken onderzocht op de stoffen PFOA en GenX. Dit onderzoek moet meer duidelijkheid geven over het eten uit eigen tuin in de omgeving van Chemours/DuPont.

 • Hoe houden we Sliedrecht schoon? Vul de enquête in!

  10 augustus 2021

  Afval, een vies goedje. Wel zo prettig dus om onze leefomgeving schoon en fris te houden. Maar hoe doen we dat op de beste manier?