World Cleanup Day 2021

Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie wordt aandacht besteed aan zwerfafval en het schoonhouden van je eigen buurt.

Het schoonhouden van je eigen buurt moet natuurlijk altijd gebeuren. De buitendienst van de gemeente Sliedrecht gaat hier dagelijks mee aan de slag. Ook veel bewoners in Sliedrecht zijn het hele jaar actief met het opruimen van zwerfafval in en rond hun buurt. Als gemeente vinden we dit zeker een bedankje waard. In het bijzonder bedanken we ook de ASZV. Zij gaan veel en vaak met hun cliënten op pad om zwerfafval op te ruimen in Sliedrecht.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Doe dan mee!

Iedereen kan meedoen aan World Cleanup Day. Op het Milieupark  kun je gratis vuilknijpers lenen. Ben je klaar met het opruimen van zwerfafval? Lever je afval en vuilknijper dan in op het Milieupark. Op de website van World Cleanup Day en Nederland Schoon kan iedereen zich aansluiten bij bestaande acties van organisaties, bedrijven, verenigingen, actiegroepen of mensen in jouw buurt. Ook kunnen verenigingen, scholen of bedrijf een opruimactie organiseren. Meedoen of organiseren van een opruimactie kan via www.worldcleanupday.nl en www.nederlandschoon.nl

World Cleanup Day