Werkzaamheden Craijensteijn bijna gereed

Vorige week, maandag 1 augustus, is KWS Infra gestart met de laatste fase aan de Craijensteijn. In deze fase wordt het asfalt van de rijbaan van de Craijensteijn vervangen. Onder behoud is vanaf zaterdag 20 augustus de Craijensteijn weer volledig open.

01-Start fase 3 Craijensteijn

Planning

  • Donderdag 18 augustus: de gehele Craijensteijn vanaf 6.00 uur tot 17.00 uur afgesloten. Op deze dag wordt de deklaag van het asfalt aangebracht.
  • Vrijdag 19 augustus: de Craijensteijn gedeeltelijk afgesloten. Op deze dag wordt de belijning aangebracht.

Wat betekent dat voor wijkbewoners of bestemmingsverkeer?

De wijk is voor wijkbewoners en bestemmingsverkeer altijd bereikbaar via inrit Prinsenweer, Tolsteeg of Locksweer. ASVZ is met instructies van verkeersregelaars in de ochtend of middag bereikbaar. Voor de veiligheid vragen wij bestemmingsverkeer de instructies van de verkeersregelaars ten alle tijden op te volgen.

Geen bestemmingsverkeer?

Maak dan gebruik van de algemene/algehele ontsluitingsroute. Deze loopt via Stationsweg- Parallelweg. Tot en met 18 augustus is de Craijensteijn volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook voor fietsers.

KWS appBlijf op de hoogte

Via de KWS-app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. De KWS-app is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store of door bijgaande QR-code te scannen.