Oktober – Sportmaand in Sliedrecht

Deze maand oktober staat Sliedrecht in het teken van sport. Sportief Sliedrecht organiseert in samenwerking met verschillende sportverenigingen een sportmaand die duurt t/m 22 oktober.

Om kinderen te helpen bij het maken van een sportkeuze en om de sportverenigingen extra onder de aandacht te brengen wordt deze sportmaand georganiseerd. Gedurende deze maand kunnen kinderen van de basisschool bij verschillende sportverenigingen gratis kennis maken met hun sportaanbod. Verenigingen bieden introductielessen aan waar kinderen gratis voor aangemeld kunnen worden via de website www.sportiefsliedrecht.nl.

Verenigingen die deelnemen aan de sportmaand zijn; Schaakvereniging Sliedrecht, Badmintonvereniging Shuttle-up, Volleybalvereniging Sliedrecht Sport, Budokai Tsunami, sportschool Sport Fysiek, Voetbalvereniging Sliedrecht en Korfbalvereniging SKC Merwede/Multiplaat! Verenigingen die zich nog niet hebben aangemeld, maar alsnog introductielessen willen aanbieden, kunnen een mailsturen naar: sportiefsliedrecht@gmail.com.

Sportief Sliedrecht

Sportief Sliedrecht zet zich in om samen met sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke partijen en organisaties om het sport- en beweegklimaat in Sliedrecht te versterken. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende evenementen en activiteiten.
01-sportmaand2022