Gemeente Sliedrecht sluit aan bij regionale steekwapeninleveractie

Van 10 t/m 16 oktober loopt er in de regio Drechtsteden een actie om steekwapens in te leveren. Samen met de politie, 15 gemeenten doet de gemeente Sliedrecht hier ook aan mee.

Lever je mes in! - Ook in Sliedrecht

Er zijn de laatste tijd ernstige steekincidenten waar ook jongeren bij betrokken zijn. Daarnaast worden er nog te vaak messen en andere steekwapens aangetroffen op straat, ook bij jongeren. Dit is niet normaal en bovenal gevaarlijk. Door wapens vallen er onnodig slachtoffers en elk slachtoffer is er één teveel. Daarom organiseren de politie, 16 gemeenten en het jongerenwerk een regionale messeninleveractie. Je kunt je mes anoniem inleveren van maandag 10 t/m zondag 16 oktober. 

Inleveren in Sliedrecht kan op:

  • Datum: woensdag 12 oktober en donderdag 13 oktober
  • Tijd: 10:00 uur tot 22:00 uur
  • Waar: Speciale ton bij SOJS, Maaslaan 10, 3363 CJ Sliedrecht. 

Inleveren is anoniem. De gemeente en politie registeren geen gegevens.

Over deze actie

Deze inleveractie wordt georganiseerd door de politie eenheid Rotterdam, diverse jongerenwerkorganisaties en  samen met de volgende gemeenten; Alblasserdam, Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem,  Molenlanden, Nissewaard, Papendrecht, Ridderkerk,  Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse en Zwijndrecht.

Meer informatie over de actie en locaties?

Kijk op www.leverjemesin.nl. De openingstijden verschillen per locatie.

Poster Lever je mes in - Sliedrecht