BaggerPraktijktuin bij Nationaal Baggermuseum

Iedere maand kunt u bij de entrees in Sliedrecht een vlaggenparade zien hangen. In maand oktober hangen de vlaggen voor de BaggerPraktijktuin bij Nationaal Baggermuseum.

BaggerPraktijktuin bij Nationaal Baggermuseum

In de maand oktober loopt er bij het Nationaal Baggermuseum een buitenactiviteit: de BaggerPraktijkTuin. In de BaggerPraktijkTuin kunnen kinderen hun baggerskills testen met een baggerbeugel, een graafmachientje, rainbowen, dijken bouwen of fietsen met de baggerpompfiets. Genoeg te doen en uit te proberen. De BaggerPraktijkTuin is in de maand oktober elke zaterdagmiddag geopend tussen 13:30 uur en 16:30 uur.

Tijdens de herfstvakantie zijn de openingsdagen van de BaggerPraktijkTuin van 26 t/m 29 oktober 2022 tussen 13:30 uur en 16:30 uur.

Vlaggenparade Sliedrecht

De vlaggenparade is een initiatief van de gemeente Sliedrecht. Samen met het Sliedrechtse bedrijf LBS krijgen winkelgebieden, verenigingen en lokale evenementen de gelegenheid zich (en daarmee Sliedrecht) te promoten via de vlaggenparade. Basis vormt de conclusie zoals verwoord in de CIB van 7 januari 2020.

Wilt u in 2023 ook uw vereniging of lokale evenement promoten? Stuur dan een e-mail naar communicatie@sliedrecht.nl.

02-Vlaggenparade Baggermuseum