Werkzaamheden Craijensteijn

KWS is in opdracht van de gemeente Sliedrecht met de aanleg van het vrijliggend fietspad bezig. Afgelopen donderdag 14 juli zijn de werklieden vroeg in de ochtend gestart met het aanbrengen van de onder- en tussenlaag asfalt van de rijbaan tussen de Prinsenweer tot en met de inrit Dorlandsweer.

01-Asfalteren_2

Vanaf komende week starten de werkzaamheden voor fase 2. Van 18 juli t/m 29 juli zijn er werkzaamheden vanaf Dorlandsweer tot de hoofdingang van de ASVZ. Wijkbewoners en bestemmingsverkeer moeten rekening houden met omleidingen. De rijbaan Craijensteijn is gefaseerd afgesloten.

Geen bestemmingsverkeer?

Maak dan gebruik van de algemene/algehele ontsluitingsroute. Deze loopt via Stationsweg- Parallelweg. Tot en met augustus is de Craijensteijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook voor fietsers. Naar verwachting is het nieuwe fietspad medio augustus gereed. Het fiets- en voetpad gaat pas open als de werkzaamheden zijn voltooid.

Let op! Donderdag 18 augustus is de gehele Craijensteijn vanaf 6.00 uur tot 17.00 uur afgesloten in verband met het aanbrengen van de deklaag asfalt.

01-KWS appBlijf op de hoogte

Via de KWS-app blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden. De KWS-app is te downloaden in de Apple- en/of Google Play store of door bijgaande QR-code te scannen.
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met KWS omgevingsmanager Anja Grootendorst. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-11320281, e-mail: agrootendorst@kws.nl of via de KWS app.