Zaterdag 14 mei Laarzendag in het Nationaal Baggermuseum

Op zaterdag 14 mei 2022 organiseren zoveel mogelijk partijen in NLDelta in het kader van 600 jaar Elisabethsvloed de allereerste Laarzendag. Ook in het Nationaal Baggermuseum zijn er as. zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur (diverse (kinder) activiteiten waarin laarzen centraal staan. Toegang tot het Nationaal Baggermuseum en alle activiteiten zijn gratis, mits je je laarzen aan hebt!

Laarzendag

Met de Laarzendag wordt aandacht gevraagd voor de prachtige delta waarin we leven. Ook willen de organisaties bewustwording creëren voor de problematiek van het stijgende water. Dus trek zaterdag 14 mei uw laarzen aan en kom naar het Nationaal Baggermuseum.

De activiteiten op het museumterrein worden georganiseerd samen met Home Start Sliedrecht, Buurtgezinnen Sliedrecht, Reddingsbrigade Hardinxveld-Giessendam en de mobiele baggerfabriek van Waterweg. Meer informatie leest u op www.nationaalbaggermuseum.nl.

Wilt u buiten de gemeente op pad gaan tijdens Laarzendag? Bekijk alle activiteiten op www.600jaarelisabethsvloed.nl/laarzendag/

Flyer Laarzendag